Bøger

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side


 

22 dec. kom Kokugyo by  Mamoro Kodama og Step by step, Advanced koi diagnosis and treatment by Duncan Griff, begge pragtfulde opslagsværker på engelsk , der kan læses mange gange ind til man kan det uden ad :-)

 

NICHIRIN :-)ths

I dag kom der ikke mindre end 8 stk Nichirin magasiner, så de næste par dage har jeg lige noget læsestof .

Man kan åbenbart ikke bare starte på et abonnement midt i en periode, så får man tilsendt alt fra periode start, og det vil sige man starter med maj nummeret .

købes hosZen Nippon AIRINKAI pas på du ikke bestiller den japanske udgave, men bestiller  den engelske


 

27 okt. besøg i koishoppen i ojiya, Ganske kort vi havde ikke meget tid jeg nåede dog at købe en bog som er på både japansk og engelsk nemlig Nishikigoi manual , der er lidt om de forskellige typer af koi, samt kortfatte de mest almindelige sygdomme / parrasitter med beskrivelse af effiktiv behandling. Ikke nødvendigvis et must , men den er rar og have en og alene på grund af billederne af de forskellige sygdomme,da disse ikke altid ser ens ud .

Jeg mener forsat at Maarten Lammers bog er det bedste jeg har set til dato.

Det lokale koi blad skulle jeg også have med hjem, det er smæk fyldt med pragtfulde billeder, samt en masse nye www. adresser og mange af disse sider har faktisk også engelske sider, en hel ny verden åbner sig for mig her, så hurra for det lokale koiblad rinkookt. 2005 :

The Koi Doctor by Maarten Lammers bogen jeg måtte eje, Maarten Lammers er jo med på turen til Japan, han er heldigvis en klog fyr og har pakket et par af hans bøger i kufferten, så jeg købte fluks en og fik den personlig signeret :-)

.

 

Den er på engelsk , men det er en af de rigtige gode bøger hvis man vil vide noget om koi sygdomme., men der kommer selvfølgelige mere om bogen når jeg har læst den.

indtil da kan i læse lidt om den på Maartens egen hjemmeside

Jeg er vild med bogen efter jeg har læst i den, det er et godt opslagsværk og der er rigtig mange gode råd til at holde dine koi sunde, Jeg har også fået lov at oversætte et afsnit til dansk, men det kommer senere , og vil blive sat under vejen til succes med dine koier.

Kan du læse engelsk eller tysk , så kan du rolig bestille bogen via hans egen side Maarten Lammens - The Koi Doctor, og du kan også få den signeret :-)

Desuden fik jeg jo en god snak med Maarten i Japan, skræmmende hvad han kan fortælle, i sommerhalvåret ser han rigtig mange tilfælde af KHV i både Tyskland og Belgien, og han mener også at størsteparten af de problemer han ser skyldes dårlig vandkvalitet . Hold dit vand og filter i god kondition og du vil ikke have nævneværdig problemer, det er Maartens opskrift, og mon ikke han ved hvad han snakker om, uddannet som dyrlæge i 1998 og har siden brugt det meste af sin tid på koi . I dag har han egen praksis med 30 karantænekar til syge fisk der skal behandles på den ene eller anden måde. KHV mistænkte fisk kommer dog ikke ind :-)

 

Jan.2005

Bogen Koi2kichi af Peter Waddington

2 stor pragtfulde bøger samt en DVD der guider dig rundt i Nigata området.

Et virkelig "must" for en hver koiejer og betydelig bedre end Peter Waddingtons første bog koikichi. Kan du ikke forlige dig med tanken om at købe den på nettet, kan den købes gennem www.edokoi.dk


Så kom den endelig, min nye koi- bog . Da jeg kom hjem fra arbejde og spurgte Erik om der ikke var kommet en pakke til mig med posten, smile han  bare og sagde der var ikke kommet noget til mig med posten, et eller andet sted ,ja, så følte jeg jo nok at der var noget galt med det smil, så da jeg gik ham på klingen , ja så var der faktisk kommet en pakke,  den var dog ikke kommet med posten men med et privat firma vi aldrig har set her ude på landet. Ja, drillepind det er han. Jeg fik pakken og det var BOGEN !

      Nishikigoi Taikan

Autor
Format
Umfang
Druck
Bindung
Abbildungen
verb. VK
 
  M. Kammerer, H. Kaiser
24,0 x 32,0 cm
312 Seiten
4-farbig
Fadenheftung
300 Fotos, 140 Grafiken
79,00 Euro + forsendelse  7,54 Euro

 

Dette vil dog betyde at jeg vil være mere eller mindre fraværende de næset par uger, for tysk har jeg aldrig været god til. Så ny vil jeg slænge mig i sofaen udstyret med en tysk-dansk ordbog og min nye bog.

Anmeldelse vil komme når jeg har kæmpet mig igennem den, men hvad jeg lige hurtig har set , ja så er det en bog af høj kvalitet med en masse flotte illustrationer .

Den er købt via .: KOI VERLAG GMBH :.

Du kan også læse anmeldelse af den i det sidste nummer af koi keepers magasin nr 3-2003 ,kontakt Edo Koi i Harlev for at høre om han skulle have flere tilbage.

Jeg har nu læst en del i min nye bog og jeg må sige det er et pragtfuld opslagsværk over de forskellige farver og kombinationer der findes . Den er spækket med billeder , forklaringer og illustrationer . der er ikke noget at sige til at den også bliver kaldt koi-atlas.  Det vil tage mig lang tid at lære det hele men hen af vejen når jeg det nok.

Jeg har på ingen måde fortrudt mit køb tværtimod . Det vil være en bog jeg vender tilbage til mange gange .

Låne den ud ? aldrig i livet det er min bibel.

Koi kichi  er en pragtfuld allround bog om at holde koi karper, købt hos edokoi da jeg var på kursus. Den går ikke så meget i dybden med de forskellige koi typer som Nishikigoi Taikan, men den beskæftiger sig mere med at holde koier og så er den på Engelsk. Absolut en bog der er vær at anbefale.

24. feb. Et lille sidespring, jeg var hos Jespers planteskole i Holstebro, jeg ville egentlig have købt en krukke jeg så derude sidste sommer men den havde han ikke. I stedet faldt jeg over en bog .
Japanske haver af Yoko Kawaguchi , en dejlig inspirerende bog.

 

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H