Divaen Hvalborg

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side


Op Chagoi Kohaku Divaen Hvalborg


Divaen Hvalborg en dejlig kohaku på små 59 cm hun koi fra T. Sakai  Nigata Japan, selvfølgelig en direkte import  .

Lars havde lagt billeder ud på www.edokoi.dk og jeg blev straks meget begejstret for hende men var klar over at rent prismæssigt var hun over min smertetærskel.

Lars havde mig i telefonen i tide og utide, og til sidst ja så skred grænserne , hun blev købt . Så slap jeg også for at skulle stå i trængsel og larm, jeg ved jo hvordan det er når dørene bliver åbnet hos edokoi når de nye importerede  koi karper er kommet hjem .

Søndag den 21. måtte jeg ud og se divaen og hun skuffede bestemt ikke. Hun var fantastisk dyb mørkerød spændene aftegn og så var hun større end forventet , dog lidt præget af den lange rejse midt i ugen, men Lars beretter at hun nu har det fint nu og at hun styre hele dammen . Desværre var der høj sol som gjorde det meget vanskeligt at fotografere, så i må nøjes med billedet fra forsiden til jeg har været ude og fotografere med mit nye pol filter . :-) jo jo husbonden forstod da godt at sådan et måtte konen bestemt have i fødselsdagsgave .

 

8 dec  Jeg har været ude og se til Divaen Hvalborg. Hun er ved at kome sig oven på den lange rejse .

24-01-2005
Endnu et besøg hos edokoi blot for at konstater at Divaen forsat har det godt.

Ja ja, ikke det bedste billeder, men med refleksioner og bølger i dammen, så er det ikke verdens letteste opgave.

8. April. I kampens hede , med havedammen har jeg helt glemt at fortælle at min dejlige Diva Hvalborg er kommet hjem. Hun blev ekstrem stresset af køreturen , selv om jeg kørte meget forsigtig.
Allerede et døgn efter at hun var kommet hjem, spiste hun af hånden, noget Lars ikke har kunnet få hende til, og i dag mange uger efter hun er kommet hjem , stiller hun sig bare neden under mig og forventer der bliver hældt foder direkte ned til hende.  Stress har hun glemt alt om, men hun regner ikke fremmede i vinterstuen , så er hun straks mere sky .

Hendes livret ? sommerfuglepupper, rejer er ikke hendes favorit, jeg har sommetider  fornemmelsen af at hun nupper en bare for de andre ikke skal tage dem, men ellers går hun godt til fadet, kusuris paste foder sætter hun også stor pris på.

3 Jan 2006 Divaen har en skramme på overlæben og bundrænshatten er røget af, jeg fornemmer at der er en sammenhæng mellem disse to  ting. Det plejer at være Big mama der står for dette stunt, men jeg må nok erkende at denne gang har hun ingen skrammer. Ja Divaen er også lidt stresset  for jeg har lukket mine nye japaner over i dammen efter endt karantæne. De befinder sig udmærket i modsætningen til Divaen hun er tydelig utilfreds med at skulle dele pladsen med de nye, men det pynter nu med lidt flere i bassinet .

8 Jan: 2006 Divaen er ved at komme sig over sine skrammer uden behandling , og hun er ikke så stresse mere, det jo også mange fisk der kom i bassinet på en gang, der er dog ingen tvivl om at hun er følsom over for ændringer , også mere end nogen af de andre jeg har. Alle befinder sig godt i de nye omgivelser og det snart ved at være tid at de skal føle kong vinter lidt.

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H