Haven 2005

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side


trøfler i haven Fuchsia Blåbær Rhododendron i haven Haven 2005 Shiitake Haven 2006 Haven 2007 Haven 2008 opskrifter kartofler Opskrift på  kalkun

24 Marts

Haven  skal renoveres i år, og med det dejlige vejr vi har haft her en skærtorsdag, startede vi med at fjerne en del af den gamle nauerhæk. for at give udsigt til arealer udenfor.  Der blev savet og rødder blev rykket op.


det blev til et kæmpe bål

Drivbænken blev fyldt med rigtig staldmøg, det giver en god varme og betyder jeg kan begynde og så  snart jeg har jagt et lag jord oven på.Frøerne i havedammen syntes også det var forår.Er der noget at sige til det ? vandet er 10 og luften er 16 grader.


 

15 Maj. En tur til Plantehaven i Harlev for at hente lidt stenbedsplanter, og lidt foder og diverse andet. Der blev købt husløg og stenbedsplanter, og så lod jeg mig lige friste , for der var nogle små dværg-elm nærmere betegne Ulmus Jacqueline Hillier, det er en langsomtvoksende elm med små tynde tætsiddende grene. Små grønne blade og den kan beskæres efter behov. Helt klart et potientale til at klippe lidt i :-), men det tager vi en anden dag. Stenbedet er der plantet husløg og små lave stenbedsplanter så håber jeg det vil brede sig og lukke for ukrudt.

16 Maj, Jeg har i dag fået en gave, en nootkatensis 'Pendula' / Hængende Nutka-Cypres af Majbritt og Mogens, så nu er starten på lidt mere stedse grønt i haven gjort.

Bladfarve: Mørkegrønne
Jordbund: Middel / Fugtighedsbevarende
Tåler ikke: saltsprøjt og vind
 Lysforhold: Sol / Halvskygge
Max. Højde: 15.00
Max. Bredde: 4.00
Vækst: Moderat til Normal vækst
Giftig:  Nej  

næ nej ,det bliver ikke nogen japansk have her på sandjorden, men lidt anderledes er der altid plads til specielt når det er stedse grønt.

21 Maj, Så er der erklæret krig !!!!!!!!!! Mr. muldvarp har gjort sit indtog der hvor jeg ville så græs idag, samt i mit nye stenbed.
Vi kom også lige til at køre ind til Jespers planteskole , hvor der var et stort udvalg af små fine planter til mit lille bed ved havedammen.

25 maj, så fik vi mr. muldvarp, fælden klappede om ham her til morgen, så håber vi at der ikke er flere

18 sep. Jeg har i flere år ønsket mig en hængebirk, men af en eller anden grund har jeg ikke fået den købt, så i dag drog vi ud for at købe en betula pendula tristis , men jeg kom nu hjem med en betula verr. bøghs var. det er også en hænge birk . den er plantet ud i haven,  med en mindre afbrydelse. Vi måtte ind og fange en mink.

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H