Kursus hos Edokoi

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side

Op Kursus feb 2006 Bustur 28 aug 2005 Besøg hos Edokoi Big Mama kom hjem Skærtorsdag 8 april 2004 Edokoi 8 dec 2004 Kursus hos Edokoi 19 marts 2005

Kursus hos Edokoi 2004

Kursus 2 dage i træk hos Edokoi, det var rigtig spændende og jeg traf en masse søde mennesker og lærte mange ting, til dem der ikke var med , ja der kan jeg kun sige, bedre held næste gang , jeg lærte meget, også selv om jeg har snakket mange gange med Lars og læst meget og tygget alle hans sider igennem samt læst alle hans nyhedsbreve. Jeg havde bestilt bogen koi kichi mere om den på bogsiden når jeg har fået den læst .

Jeg har mange indtryk med hjem, men en ting har Lars i hvert fald fået banket på plads og det er at vandkvaliteten er noget af det vigtigste . jeg fik også handlet filter både til havedammen og mit indendørsbassin .

www.vores-koi.dk er jo dem fra Horsens af, der sker ting og sager på deres hjemmeside, og vi fik en rigtig god snak sammen . Ja så var der jo også lige dem fra Frederikshavn , mon de også får en hjemmeside ?

Tingen fra kursus har sat sig , og et mikroskop står på ønskelisten, for at vi kan behandle vores koi for parasitter hurtig og effektiv, skal vi vide hvad vi skal behandle imod, det kan vi ikke uden at se hvad der er galt .

Vandkvalitet, kan checkes med diverse ting, så foruden ammoniak og ph tester vil jeg nok gerne have en ilt måler og en noget til at teste nitrat med , saltmåler vil ikke blive nødvendig da jeg vil undgå brugen af salt , skulle det blive nødvendig med salt skal det forgå i et hospitals kar og ikke i dammen . Karper er jo heller ikke en saltvandsfisk . Så kan vi undgå salt så gør vi det .

Der er stadig mange ting fra kursus at snakke om , bland andet filter og koi typer men det må vente . Jeg kan under alle omstændigheder ikke fortælle om alt fra de 2 dage .
 

Kursus Januar 2005 hos Edokoi.

Lars startede med foredrag om parasitter og en demonstration af af hvordan du tager et skrab, samt efterfølgende at kigge i et mikroskop.

Et venlig menneske havde fortalt mig at dækglas til microskoper kostede en "mindre formue" . Så jeg tænkte ,nå det kan jeg da undvære, men efter at have været på kursus, er jeg klar over at dækglas er et "must", så  jeg gik i gang med at finde ud af hvor  jeg kunne købe dækglas og hvad de kostede.

Ha ha, ja det med at de koster en "mindre formuer" den er god nok. Hos Gundlak i Harlev koster 100 dækglas 11,50 plus moms ! Og det kan man godt kalde en mindre formue !!!!!

Efter følgende holdt Martin Snejbjerg Jensen foredrag om "fra fodring til forurening" , biologisk omsætning , TDS og ORP målinger.  Alt sammen noget der vedrøre vandkvaliten som er så ekstrem vigtig for vores koier. Rigtig spændende men svært. Godt gået Martin.

 

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H