Pandekager

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side


 Tynde pandekager ( ca. 35 stk )

500 gram mel
6 store æg store eller 8 små
2 spsk. sukker
1 tsk. salt
2 dl øl
1,1 liter sødmælk
reven citronskal fra en hel citron
saften fra 1 hel citron


250 gram smør

Rør alle ingredienser sammen på nær smørret ,lad dejen hvile i en halv time , smelt smørret og hæld ca. 50 gram i dejen . Dejen skal have konsistens som piskefløde eller lidt tynder.
Varm stegepanden godt inden du begynder at stege, hæld lidt smør på panden og hæld ca. 0,6-0,7 dl dej på panden og fordel den ved at vippe panden rundt, når kanten af pandekagen begynder at blive sprøde vendes pandekagen og den steges færdig på den anden side.

Har du ikke tid at lade dejen trække en ½ time bruger du kun 1 liter mælk.

Pandekagerne serveres med is og lidt whisky eller cognac hen over isen .

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H