podning af frugttræer

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side


Start Op

Dagen bød på undervisning i podning af frugttræer hos www.skovudstyr.dk i Viborg. Det var rigtig godt og lærerigt. men derfra til at føre kniven selv er ikke helt det samme og kræver masser af øvelse , ingen tvivl om det.

Jeg havde bragt kviste af  Grev Moltke Pære og Reneklode blomme for vi har kun en af hver, og vil gerne have et par stykker mere.  Vores Grev Moltke er efterhånden ved at være 8 år, men har haft en hård barndom for aldrig så snart at den har fået fat er den blevet jordet af en maskine, ( traktor og sligt ) . Så min nye plante skal sættes et sted hvor den bliver sikret med store pæle omkring.

Jeg købte lidt materialer så jeg kunne øve mig når jeg kom hjem, tsk tsk, jeg skulle selvfølgelig have taget en tyk handske på når jeg skulle til at lege med en skarp kniv. Selvfølgelig skar jeg mig. men jeg er frisk til at øve mig igen i morgen, men det bliver med en tyk læderhandske på !

Tak til www.skovudstyr.dk laver de et arrangement en anden gang møder jeg gerne op .

Kirsebær på fuglekirsebær
Pære på pære
Blomme og andre stenfrugter på mirabelle
Æble på æble

09.03.2007  Så fik jeg da podet 4 tæer uden at skære mig selv i fingrene. 1 pære og 3 blomme bare 1 af dem lykkes vil jeg være stolt som en pave. Måden man skal skære snittet på er sørme ikke let , det skal øves rigtig mange gange , så finder jeg nogen der har et kirsebærtræ så skal jeg lige prøve og pode sådan nogen også .

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H