Tossehusset

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side


Vestkoi Tossehusset Thomas Bohsen Superkoi koidam.dk

17 juni 2005 gik turen til djævleøen, Tosserne i Viby SJ har længe stået på listen. Turen er lang ,så da jeg ankom hos Maria var kaffe tørsten stor og Maria have god kaffe, det gjorde godt. Deres dejlige Labrador Sasha gav mig en varm velkomst , hun veg faktisk ikke langt fra min side, mon ikke hun kunne lugte alle mine hunde.
En rundtur i hus og have var jo selvfølgelig påkrævet . Jeg fik set både karantænefaciliteter og agamerne, og så skulle der kigges koier i haven ! Jo snakken gik om både kohaku og koromo og stør , sygdom og meget mere.

Den største overraskelse var faktisk at se hvor meget vand 11.000 liter egentlig er, og skulle jeg have gættet ville jeg hårdnakket have påstået der var 20.000 liter , sådan kan man blive snydt.

Superkoi skulle selvfølgelig besøges men de får lige deres egen side, hjem igen til tosserne. Wilhelm dukkede op sammen med sin datter, og det blev til meget mere hyggelig koi snak :-).

Jeg havde taget mit Hanna meter med så Tosserne kunne få nogle digitale tal på deres vand, og Patrick tog lige for sjov et skrab på en af deres koier så jeg kunne få lov at se i deres flotte mikroskop, arghhhhhhhhh, det skabte helt klart et behov hos mig, det er et super mikroskop som de har købt hos superkoi og nu kan jeg gå og drømme om at få et mikroskop i samme kvalitet

For at det ikke skal være løgn så blev jeg snydt en gang mere, det var nemlig ikke et skrab fra en koi , men fra biofilteret, men det fandt jeg først ud af da jeg kom hjem og læste sidste nyt på tossernes side ;-) , jo jo tosserne forstår nok at lave spøg og skæmt .

Det begyndte at nærme sig spisetid og Patrick  nåede lige at flikke et intervalrelæ sammen i stedet for den timer jeg bruger til solution , det kommer der lige lidt mere om senere.

Måske jeg nu for skyld for at deres hund vil rulle sig , men det må tosserne selv fortælle om.

Patrick er en ørn ved webergrillen så vi fik en pragtfuld middag og jeg måtte vende næsen mod vest alt for tidlig , men tak til tosserne for en hyggelig dag på djævleøen :-).

Du kan læse meget mere om tosserne på www.tossehuset.dk , check også lige deres webcam.

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H