Bodil's version af tunmousse

1 dåse tun i tomat ( 125 gram )
1 dåse makrel i tomat ( 125 gram)
2 spsk. citronsaft
1 spsk. kapers
50 gram mayonnaise
50 gram ymer
6 bl. Husblas
salt
peber
½ tsk. mild paprika
1 tsk. dild
2½ dl. piskefløde

Hak tunfisk og makrel med kniv eller blender  med væden fra dåserne , samt kapers og citronsaft. hæld blandingen i en skål  tilsæt mayonaise og ymer samt udblødt smeltet husblas under konstant omrøring .
Smag til med kryderier .
Sæt moussen til den er halvstiv.
Rør den igennem og vend flødeskummen i.
Fyld moussen i en oliesmurt form og sæt den koldt i 4 timer eller til næste dag.

Servering:  løs moussen langs kanten med en kniv og dyp formen i varmt vand et øjeblik og vend moussen ud på et fad .

Pynt  med salatblade , citronbåde og dildkviste . Server med flute .

 

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H