Hjertesagen
Startside Fotogalleriet Hjertesagen

Hjertesagen
jeg har en lille hjertesag jeg gerne vil fortælle dig om
Jeg har gennem flere år været medlem hos http://www.nepalhelp.dk/

Det primær min dyrlæge Kurt Lomborg i Kjeldbjerg der er drivkraften i denne forening, han har selvfølgelig en del trofaste hjælper . Det en meget lille forening som  støtter skolesøgende børn i Nepal  i de fattige bjergegne .Foreningens penge går primær til at hjælpe med at bygge og reparere skoler samt lave stier og små broer så børnene kan komme sikkert i skole .

Jeg meget tryg ved denne forening da jeg kender flere af de mennesker der sidder i bestyrelsen , og har kendt dem i mange år,
 ja faktisk siden 1984 :-)

Hvorfor jeg støtter denne forening , jo jeg syntes det en god ide at tage fat allerede ved børnene , hvad kan være vigtigere end at der er råd til at børnene er i skole og får en uddannelse. I bjergegnene er der mange der er så fattige  at børnene er nødt til at blive hjemme og hjælpe bare for at få den daglige mad på bordet. det en ond cirkel for så får børnene ikke den uddannelse der er så meget brug for . Jeg vil gerne være med til at bryde denne onde cirkel , og jeg kan godt lide at det er en mindre forening hvor bestyrelsen stadig har overblik over hvad der sker og hvad pengene bliver brugt til . Ja selv jeg kan overskue det .

Du kan vælge om du vil være fuld medlem med stemmeret eller støtte medlem , men det kan du læse mere om på hjemmesiden
 http://www.nepalhelp.dk/medlem.htm .


Vi har desuden valgt  at støtte en lille pige Kaljang Sherpa fra Junbesi fast hvert år og bidrager dermed til at hun får sin fulde skolegang og dermed vil have en chance for at klare sig selv senere i livet.  Det er så lidt der skal til at selv med finanskrise raslende over hovedet kan jeg sagtens find  beløbet .
Hun er en rigtig lille perle og jeg håber jeg engang kommer til at møde hende :-) .